Voldsom brand i Ellebækshøj Haveforening i Næstved

January 24, 2018

Billedeserie: Ejeren af et kolonihavehus på Ellebækshøj i Næstved, var efter det oplyste på ferie i Spanien, da der udbrød brand i huset.

 

Det var en nabo der vågnede ved at der lød nogle høje knald, og opdagede at nabohuset var fuldstændig overtændt. Meldingen om branden indløb til alarmcentralen klokken 02,30 natten til onsdag, brandfolkene fra Næstved måtte derfor ud af de varme dyner og på natarbejde.

 

Selv om brandfolkene var hurtigt i gang med slukningen, kunne man intet stille op for at redde  hovedhuset, der desværre nedbrændte, men det lykkedes brandfolkene at forhindre at ilden bredte sig, til nogle mindre tilbygninger, der lå i forbindelse med huset.

 

Hvad der er årsag til at den voldsomme brand i huset, som ligger godt gemt inde bag træer og høje buske opstod, er nu en opgave for politiets teknikere at finde ud af, men man kan først bevæge sig rundt i brandtomten, når der er efterslukket og resterne af bygningen er kølet ned. Området er derfor afspærret som et gerningssted, indtil teknikerne har tid til at gennemgå stedet.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com