Pop-legende besøger Næstved igen

January 29, 2018

Næstved elsker Anne Linnet. Det viser sig tydeligt gennem de mange koncerter hun har givet på Grønnegades Kaserne Kulturcenter gennem årene. Hendes koncert i efteråret 2017 var ingen undtagelse, og næste år kommer hun igen til byen, som en del af sin store jubilæumsturné for det legendariske gennembrudsalbum "Jeg er jo lige her". Sæt et stort kryds i musikkalenderen den 21. marts 2019.

 

Tilbage i 80'erne havde Anne Linnet allerede etableret sig som et stærkt navn på den danske musikscene, både som en del af bandene Marquis de Sade og Shit & Chanel, samt som solokunstner. Hun satte dog en ekstra tyk streg under sin status som superstjerne med udgivelsen af sit sjette album "Jeg er jo lige her" i 1988. Albummet blev en kæmpe succes og er i dag ét af Danmarkshistoriens bedst sælgende albums, kun overgået af Kim Larsens "Midt om Natten".

 

Over 400.000 danskere har gennem årene erhvervet sig det legendariske album med eviggrønne hits som "Tusind Stykker" og "Kærlighedens Farer". I 2018 har albummet 30-års jubilæum og det skal fejres. Linnet drager ud på en omfattende Danmarksturné i efteråret og grundet massiv efterspørgsel er turnéen ligeledes blevet forlænget ind i 2019, til glæde for Næstveds trofaste skare af Anne Linnet-fans.

 

Næstved-dreng med på tur
Med på sin storslåede, nostalgiske musikrejse tilbage til dansk pops storhedstid i 80'erne har Anne Linnet selvfølgelig sit faste band med sig. De sidste 15 år har dette band stolt kunne bryste sig af, at have en sand Næstved-dreng med i folden. Jesper Bo Hansen er født og opvokset i Næstved og har sin faste plads bag keyboardet når Linnet udfolder sig på scenen - en renommeret plads han vandt gennem en audition i forbindelse med Marquis de Sades genforening i starten af det nye årtusind.

 

Man kan roligt begynde at glæde sig allerede nu til et brag af en jubilæumskoncert i Ny Ridehus, hvor alletiders pop-mama vil spille hele jubilæumsalbummet + resten af de største hits. 

 

Billetsalget starter onsdag den 31. januar kl. 10. Billetter kan købes på www.gkkultur.dk eller på billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. De kan ligeledes reserveres via billettelefonen på 5588 3950.  

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com