Anholdt for ikke at ville oplyse navn – var efterlyst

April 24, 2018

Politiet fik mandag klokken 15.50 en anmeldelse om, at to mænd generede de kunder, der skulle i Netto på Toldbodgade i Næstved.

 

En politipatrulje kørte til stedet og fandt de to mænd. Den ene oplyste sit navn og sin fødselsdag, mens den anden, der også virkede halvfuld, ikke ville afsløre sin identitet. Han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven, og han blev taget med til politistationen i Næstved.

 

Her blev det fastslået, at der var tale om en 58-årig mand fra Næstved – og at han rent faktisk var efterlyst af fogedretten. Derfor forblev den 58-årige i politiets varetægt indtil tirsdag morgen, hvor han bliver kørt i retten for at klare sit mellemværende.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com