Naturbrand på Præstøvej mandag eftermiddag.

April 30, 2018

Billedeserie: Af ukendte årsager opstod der brand i gammelt træ og haveaffald langs banelegemet i baghaven på adressen Præstøvej 209, mandag eftermiddag.

 

Ejeren af adressen var ikke hjemme da naboer opdagede flammer og røgudvikling i baghaven. Af frygt for at flammerne skulle tage fat i de omkringstående træer, alarmerede de kl. 16.21 Midt- og Sydsjællands Brand & Redning som hurtigt var fremme og påbegynde slukningsarbejdet.

 

Da der var tale om brand i en større bunke gammelt træ, haveaffald og kvas, blev der brugt en del vand for at få slukket branden, for at være sikker på at også ulmende gløder i små lommer i bunken også blev slukket.

 

Godt en times tid efter alarmen indgik til vagtcentralen på Manøvej, var opgaven afsluttet og brandmandskabet på vej retur til brandstationen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com