Næstved vandt oprykning til 1. division - 4-0 over Middelfart

May 27, 2018

 

Film og billedeserier: 150 kampsjubilar, Næstveds anfører Kristoffer Munksgaard, var flyvende sammen med resten af truppen, da de søndag eftermiddag mødte Middelfart i toppen af 2. division, på Næstved stadion.

 

Forud for dagens fodboldkamp lå der tre spillerunder hvori "De grønne" kunne sikre sig oprykning til 1. division. Men det ligesom emmede af overskud, kampgejst og vilje hos Næstved, allerede ved kick off kl. 14.00, og forløbet på Næstved stadion var på intet tidspunkt i Middelfarts favør.

 

Næstved havde fra starten overtaget, og i det 17. minut kunne Finnur Justinussen bringe Næstved foran med 1-0. 14 minutter senere var det så Søren Jensen der røg på måltavlen, da Næstved tog endnu et mål.

 

I første halvlegs allersidste sekunder begik Middelfarts målmand Casper Radza straffe mod Souheib Dhaflaoui, som Næstvedholdets 30 års fødselar - nr. 2 Kasper Mertz tog sig af. 3-0 til Næstved blev halvlegens resultat.

 

I anden halvleg fortsatte Næstved sin overlegen stil, og 4 minutter inde i halvlegen kunne nr. 9 Finnur Justinussen indkassere sin anden scoring, og stillingen herfra holdte hele vejen hjem.

 

Med to spillerunder igen er Næstved nu sikre på oprykning, og det blev behørigt fejret efter kampens dommer Tinna Høj Christensen med hendes linjevogtere Shpend Shala og Deniz Yurdakul definitivt fløjtede kampen af efter et par minutters tillægstid i anden halvleg.

 

Dagens kamp på Næstved stadion blev set af 2008 publikummer.

 

Tryk på skærmen og se kampen via mycujoo.tv:

 

Billedeserie 1. halvleg: 

Billedeserie 2. halvleg:

Fejringen:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com