Voldsom brand lagde parcelhus i ruiner.

June 7, 2018

Film og billedeserie: En stor kraftig sort røgsøjle som kunne ses helt til Enø, vidnede torsdag eftermiddag om at en større brand var under opsejling. Klokken 14,34 kom meldingen så, om brand i et parcelhus som ligger på Morbærvænget i Fensmark.

 

Midt - og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved sendte alt disponibelt mandskab til stedet, hvor man måtte konstatere at hele ejendommen allerede var overtændt.

Beboerne i huset fik selv reddet sig ud via en terrassedør, for efter de sparsomme oplysninger der foreligger i skrivende stund, skulle branden være opstået i et gangparti ved hoveddøren, som støder op til køkkenet hvor beboerne stod og lavede mad, da man pludselig opdagede, at hele gangarealet stod i lys lue, hvordan ilden er opstået skal senere undersøgelser prøve at klarlægge.

Intet i huset stod til at redde, kun de fire vægge stod tilbage da branden var slukket. På grund af tørken og det meget tørre græs, var andre beboere i området bange for, at gløder kunne være blæst rundt, med fare for at antænde andre brande i området, derfor kørte et brandkøretøj fra Beredskabsstyrelsen rundt, for at kontrollere de store græsarealer omkring brandstedet for evt. småbrande. 

Også flere af de flade hustage i området med tagpap, fik et ekstra tjek for vildfarne gløder som var blæst rundt, og havde lagt sig som et sodlag over et større område.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com