Næstveds sidste kamp i 2. division endte 1-1

June 10, 2018

Film og billedeserie: På trods af sommervarmen blev der gået til stålet mellem Næstved IF og Marienlyst i sæsonens sidste kamp i 2. division på Næstved Stadion.

 

Intet var afgjort før dommerens sidste fløjt. Alle 22 mand var opsat på at yde det bedste og vinde hver en bold de var i nærheden af. I den meget jævnbyrdige kamp måtte de 744 tilskurer vente helt frem til det 63. minut før der skete noget til måltavlen. Ved en tilfældighed endte bold hos Marienlystspilleren Jonas Hansen, der med et langskud bragte gæsterne foran med 1-0.

 

Det slår dog ikke gnisten og viljen af "De grønne", og godt 10 minutter senere kanonerede Næstveds forsvarsspiller Kasper Mertz bolden i mål til slutresultatet 1-1. Kasper Mertz blev kampens spiller, og han sluttede sæsonen som Næstveds topscorer.

 

Når Næstved IF i næste sæson spiller sine hjemmekampe i 1. division, sker på stadions nye sponsornavn - ProfaGroupPark.

 

Tryk på skærmen og se kampen via mycujoo.tv:

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com