Taget to gange i weekenden for salg af euforiserende stoffer

June 25, 2018

En 20-årig mand, som er en af dem politiet holder et særligt øje med, blev standset to gange i weekenden, mens han var i gang med at sælge euforiserende stoffer.

 

Først blev han fredag klokken 20.56 visiteret på Frøgårdsvej i Haslev. Han havde i alt 14 gram hash på sig, en større mængde kontanter og to mobiltelefoner. Han blev sigtet for salg af euforiserende stoffer. En 21-årig mand fra Haslev, der også var på stedet, havde en klump hash på 1,3 gram på sig, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

Søndag aften klokken 20.19 var den så gal igen med den 20-årige mand, der har bopæl i Slangerup. Her så en patrulje, at manden på Stadionvej i Haslev forsøgte at gemme en mobiltelefon og en pose med hash.

 

Han havde også amfetamin på sig og en større mængde kontanter. Han blev igen sigtet for salg af euforiserende stoffer. Samtidigt blev han udstyret med et zoneforbud, der forbyder ham at opholde sig i en radius af 1.000 meter fra Haslev centrum

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com