Ladebygning i Tyvelse ved Glumsø delvis nedbrændt.

August 12, 2018

Billedserie: Var man i området omkring Tyvelse og Glumsø søndag eftermiddag, og kunne se en kæmpe røgsøjle på lang afstand, men ikke kunne se hvor røgen kom fra, så er forklaringen her.

Klokken 16,46 indløb der en melding via 1-1-2 til alarmcentralen, om at der var udbrudt brand i en halmlade der også skulle indeholde en del nyhøstet korn, branden skulle være opstået på Åvej i Tyvelse, alt disponibelt mandskab fra flere stationer i Midt- og Sydsjælland Brand & Rednings slukningsområde blev sendt til stedet, en stor del af en større bygning skulle efter meldingen være overtændt. Flere brandkøretøjer og tankvogne kom hurtigt til stedet, hvor det lykkedes at få bugt med flammerne, inden hele bygningen udbrændte.

Da ilden var under kontrol, blev laden der nu var uden en stor del af tagkonstruktionen, tømt for halmballer der blev efterslukket uden for bygningen. Hvordan ilden er opstået, er der ingen oplysninger om, og der skulle ikke have været fare for andre bygninger eller personer.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com