Fire biler i uheld spærrede Vordingborgvej i Næstved.

August 17, 2018

 

 

Billedserie og Film: Kun få dage efter at den nye rundkørsel er blevet åbnet på Vordingborgvej i Næstved er det første uheld sket, 4 biler havde ikke holdt den fornødne afstand og var kørt op i hinanden blot 100 meter fra rundkørslen. Kun den ene bil kunne køre fra stedet ved egen hjælp, de tre andre var så hårdt medtaget at de skal bugseres væk. Årsagen til sammenstødet kendes ikke.

Det var klokken 7,53 fredag morgen at alarmen om et harmonikasammenstød indløb, meldingen lød på at der skulle være fastklemte, 6 ambulancer blev sendt til stedet sammen med redningsfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Næsten alle kunne selv komme ud af de ødelagte biler, men en Peugeot 307 måtte have klippet taget af, for at man med forsigtighed kunne få chaufføren ud, da han klagede over nakke og rygsmerter.

Flere personer måtte en tur omkring sygehuset for nærmere undersøgelser, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade. Vordingborgvejen var lukket for alt trafik omkring 1½ time, efter en hurtig oprydning, kunne trafikken igen uhindret glide igennem den nye rundkørsel.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com