Traditionen tro fik Sportsdykkerne fra Næstved slået katten af tønden i Karrebæksminde.

March 3, 2019

 

Billedserie: Det tog ikke mere end et kvarter for 8 sportsdykkere, et par af dem festligt udklædte, at tage livet af en fastelavnstønde som var hængt op mellem to pæle i inderhavnen i Karrebæksminde.

 

Der var ikke meget forår i luften da Sportsdykkerklubben afholdt den årlige tradition med at slå katten af tønden i det våde element, kun 8 dykkere havde taget imod invitationen og udfordringen om at blive kattekonge, eller hedder det sildekonge når det foregår på vandet. Det var også nogen lunde det samme antal tilskuere der havde fundet vej til inderhavnen i Karrebæksminde, men traditionen blev uanset vejret holdt i hævd, og efter kun en lille halv time var det hele overstået og gevinsten på en flaske Gammel Dansk havde fundet sin nye ejermand, her efter søgte både deltagere og tilskuere andre steder hen for igen at få varmen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com