Næstved: Kvinde væltede med sin bil på lukket vej.

March 22, 2019

  

illedserie: Hvordan det kunne ske at en kvindelig chauffør i sin lille Nissan væltede med bilen, er der i skrivende stund kun teoretiske gisninger om. Uheldet der skete på den ellers lukkede smalle Fællesejevej i Næstved, sendte Midt-og Sydsjællands Brand & Redning på hjulene klokken 13,12 fredag middag.

 

Det var en beboer i et hus i nærheden der alarmerede redningsmandskabet. Den uheldige kvinde var nemlig ude af stand til at komme ud af bilen ved egen hjælp, da den var havnet på siden. Da redningsmandskabet ankom, blev bilen sikret mod at vælte yderligere, inden chaufføren blev befriet, samtidig blev der iværksat et slukningsberedskab, da meldingen også lød på at der var løbet 30 - 40 liter benzin og olie ud af det ødelage køretøj, med fare for antændelse.

 

Det lykkedes hurtigt for redningsmandskabet at få kvinden befriet og båret ind i en ventende ambulance, ifølge seneste oplysninger skulle kvinden ikke have pådraget sig alvorlige skader. Da der kunne være sket en forurening, på grund af den udsivende olie og benzin tilkaldte Indsatsleder Thomas Halskov miljøvagten fra Næstved Kommune, som så skulle undersøge forholdene, og beslutte om det var nødvendigt at fjerne det øverste lag jord fra området.

 

Da det er en lukket vej skabte uheldet ikke de store trafikale problemer. Uheldet medførte en del skader på bilen, et mindre træ der var påkørt blev revet op med roden.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com