Næstved: Brand i tom industribygning.

April 8, 2019

 

Billedserie: Det kunne have endt i den helt store brand, men mandskabet fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, der kun havde nogle få hundrede meter til brandstedet, var derfor hurtigt fremme efter de havde fået meldingen om at der stod store flammer op fra taget af en tom industribygning, som ligger på Fejøvej i Næstved, meldingen indløb til vagtcentralen klokken ca. 18,20.

 

Hvordan ilden er opstået kan der kun gisnes om, for der er ingen aktivitet i bygningen, men der skulle tidligere have været en del mindre brande i og omkring bygningerne, så om branden er opstået på grund af drengestreger, bliver nok en opgave for politiet at finde ud af. Noget af tagkonstruktionen og en stribe ovenlysvinduer nåede at blive flammernes bytte, inden brandfolkene fik sat effektiv stopper for branden som kunne have udviklet sig til en storbrand.

 

Inden brandfolkene forlod stedet gik indsatslederen på taget for at gennemgå tagkonstruktionen med et termisk kamara, man havde derved mulighed for at opdage lommer med ild som ikke var slukket. Opgaven var løst efter godt to timer.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com