Bilvrag fundet under uddybning af kanalen i Næstved.

April 8, 2019

 

Billedserie: En bil af ukendt mærke, er hentet op af mudderet under uddybning af sejlrenden og kanalen som i øjeblikket foregår fra Karrebæksminde og ind til Næstved, et arbejde der foregår i døgndrift. Det var det specialbyggede fartøj Camilla Høj, som er hjemmehørende i Horsens, skibet der har en stor gravemaskine monteret i stævnen, fik den totalt ødelagte bil i grabben under arbejdet i nærheden af svingbroen.

 

Hvor længe køretøjet har ligget i kanalen vides ikke, men bilen er vredet totalt til ukendelighed da den angiveligt har ligget i vejen for flere af de store skibe der har sejlet frem og tilbage i kanalen. Det kan være bunden på skibene eller måske skibsskruerne som har ramt bilen i flere tilfælde. Hvad der nu skal ske med bilvraget er op til Næstved Havn, men indtil videre er den anbragt ved den lille havnekaj under svingbroen.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com