Ekstremt regnvejr oversvømmer Næstved flere steder

May 21, 2019

Film og billedserie: Ekstremt regnvejr har tirsdag formiddag oversvømmet Næstved flere steder.

 

På specielt Havnegade kører bilisterne i op 40 cm. vand som følge af direkte flodstrømme af regnvand fra højere liggende steder.

 

Jørgen Jensensvej, Viadukten og Hvedevænget er afspærret på ubestemt tid på grund af vandmasserne. Og i Ringstredgade i centrum af Næstved By skal man have de langskaftede gummistøvler på for ikke at få sop.

 

DMI varsler om risiko for tordenbyger og lokale skybrud i hele landet, og i vores område gælder varslet fra kl. 09.40 til kl. 18.00. DMI vurderer, at der lokalt kan falde mellem 15 og 25 mm regn på en halv time.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com