Tre anholdt efter tyveri

July 1, 2019

Tre mænd blev søndag kl. 02.50 anholdt, efter at de havde forsøgt at stjæle defekte varer, der var sat ud bag Harald Nyborg på Gammel Holstedvej i Næstved.

 

Kort efter kl. 01.00 natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at der luskede uvedkommende omkring ved forretningen, og da politiet ankom til stedet, var en bil parkeret ved Lauritz.com i nærheden, og der stod blandt andet en defekt vaskemaskine, og en græsslåmaskine ved siden af.

 

Der var ingen spor af tyvene, men politihunden Albert snusede sig frem til, at de var forsvundet ad et stisystem. Den skarpe næse fulgte sporet over et par km, og herefter blev de tre mænd anholdt. Der er tale om tre udenlandske mænd i alderen 31-33, og de blev sigtet for tyveri og for husfredskrænkelse og taget med til politistationen i Næstved. Her blev de præsenteret for en bøde på 2.500 kroner hver.

 

De tre mænd er fortsat anholdt efter udlændingelovens bestemmelser, og sagen er forelagt Udlændingestyrelsen, som skal tage stilling til en evt. udvisning.

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com