Efterlyst butikstyv fundet af politihund efter færdselsuheld.

July 23, 2019

 

Billedserie: Et færdselsuheld mellem Svingbroen og rundkørslen til Karrebækvej skabte tirsdag noget forvirring da en af de implicerede i et køretøj stak af fra uheldet. To dansk indregistreret og et køretøj med svenske nummerplader havde ramt hinanden i køen der var opstået lige før rundkørslen.

 

To ambulancer var kaldt til stedet, da der efter det oplyste skulle være personer med mindre skader. Politiet måtte også rykke ud med en hundevogn, en person i en af bilerne ønskede nemlig ikke at blive på stedet og deltage i udredningen, så han stak af fra ulykken, men det fik politihunden Eddi uden større besvær lavet om på, den følsomme snude fandt nemlig hurtigt den flygtende person, som viste sig at være efterlyst som medgerningsmand til noget organiseret butikstyveri, en sag hvor en anden person allerede tidligere var blevet anholdt.

 

To køretøjer måtte efterlades på stedet og vil senere blive fjernet, et køretøj kunne køre videre selv. Trafikken blev ledt uden om uheldstedet uden de store problemer. En brandbil med udrykning der var kaldt ud til en mindre markbrand på Slagelsevej ved Guderup lidt uden for Næstved, passerede også stedet uden problemer.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com