Politiet søger ejere til tyvekoster

October 11, 2019

 

En designertyv har haft travlt, og politiet har nu fundet en stor mængde tyvekoster, som forhåbentlig kan komme hjem til de rette ejere igen.
 

Midt- og Vestsjællands Politis indbrudsgruppe ransagede i september måned en bopæl i Holbæk, idet beboeren, en 28-årig mand, var mistænkt for at have begået indbrud. 

Ved ransagningen fandt betjente en stor mængde tyvekoster, som politiet håber kan komme tilbage til de forurettede. 

Derfor leder politiet nu efter borgere, der på hele Sjælland har haft indbrud før september 2019, og som kan genkende nogle af de koster, politiet her fremlyser med billeder. 

Hvis du har fået stjålet en eller flere af disse genstande, skal du kontakte politiet på mail: 
mvsj-almen-efterforsk-strategisk@politi.dk

I mailen skal du skrive, hvilke tyvekoster du kan genkende samt dit navn og kontaktoplysninger, så politiet har mulighed for at rette henvendelse til dig. 

Vi beder om, at borgerne ikke ringer til 1-1-4, da medarbejderne i politiets servicecenter ikke kan svare på henvendelserne om tyvekosterne. 

For at lette processen for alle parter, beder politiet om, at man ikke henvender sig, med mindre man kan genkende sine ting ud fra billederne. 

Den 28-årige mand fra Holbæk er nu sigtet for indbrud, og politiet efterforsker sagen for at finde ud af, hvor indbruddene er begået.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com