Savnet mand fundet død efter 5 timers intensiv eftersøgning

November 1, 2019

En næsten 5 timers eftersøgning af en selvmordstruet 62-årig mand i området omkring Kanalen i Næstved samt i de sideløbende åer og grønne arealer ved havnen, endte desværre med sørgelig udgang.

 

Fra politiet blev involveret i sagen ved middagstid fredag, har politiet med hunde og helikopter, beredskabsstyrelsen med droner og redningsbåde fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, været massivt til stede i Næstved syd.

 

Efter mørket var faldet på, var det en af politiets hunde der fandt en jakke ved den lille sø, ved siden af gangstien som forbinder Ved Fjorden med Kanalvej. Efterfølgende kunne politiet kl. lidt i 17,00, konstatere fundet af den eftersøgte mand som desværre var afgået ved døden.

 

På twitter skrev politiet kl. 18.15: "Vi søger ikke længere den 62-årige mand, som vi tidligere efterlyste. Efter en omfattende eftersøgning er han desværre fundet død i området ved Fiskerhusvej i Næstved. Vi takker for henvendelserne i sagen og har ikke yderligere kommentarer".

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com